Lulu, 28 godina, Beograd

mlada i nezavisna devojka

Mlada i nezavisna devojka

O sebi: Mlada i nezavisna devojka. Imam svoj stan, auto i dobar posao. Znam da to zvuči nemoguće u Srbiji, ali tako je. Od malena sam borac i borim se za svoje bolje sutra kako znam i umem. Jedno vreme sam radila u jednom klubu kao igračica. I dan danas se sećam nekih koreografija. Bila su to lepa i luda vremena. Zbog sve te fizičke aktivnosti i dalje imam zategnuto telo i čvrstu guzu. U odličnoj sam fizičkoj formi.

Lepa sam i privlačna cura. Volim da uživam u slobodnom vremenu sa svojim prijateljima. Ne volim napinjače i dosadne ljude. Treba biti umeren u svemu i znati kako razgovarati sa curom. U razgovoru sam slobodna da pričam o bilo čemu. Nemam dlake na jeziku. Kao što se vidi sa slika, volim selfije i stalno se sama slikam u ogledalu kad sam sebi lepa i kad se osećam ženstveno. Imam puno haljina koje volim da nosim kad izađem.

Tražim: Opuštenog muškarca za povremena viđanja, izlaske, zabavu, provod u gradu i sl. Ne mora uvek to da bude neki klub. Može i neki opušteni bar sa tihom, laganom muzikom gde može normalno da se razgovara. Omiljeni koktel mi je Long Island, čisto da znaš šta da mi naručiš kad budemo izašli.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Lulu TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

sisate devojke selfi u ogledalu
tesna haljina selfi
sisata plavuša
selfi seksi devojka u tesnoj haljini
sisata plavuša selfi
selfi devojke velike sise
sportska devojka koja trenira
guzate devojke lepe guze
guzata devojka se sunča
lepa slatka guza
selfi sisate devojke u ogledalu
plavuša pozira za selfi
sisate plavuše selfi