Mina, 24 godine, Beograd

nasmejana devojka za upoznavanje

Vickasta i nasmejana devojka

O sebi: Slatka, lepa i nasmejana devojka. Super izgledam. Tome najviše mogu da zahvalim mojim dobrim genima. Porodično smo svi visoki i zgodni. Nisam uobražena i nisam najpametnija –  samo tako volim da se šalim. Vickasta sam cura i imam smisao za humor i dobru šalu.

Momci mi dosta prilaze kad izađem, ali nikako da nađem onog pravog. Kad momak vidi lepu i zgodnu curu, zna se šta mu prvo padne na pamet. Sigurno ne romantična večera i odlazak u bioskop. Zbog toga i imam problema sa momcima. Svi bi samo seks na jedno veče. E pa kod mene toga nema. Nisam potrošna roba za jedno veče. Tražite negde drugde.

Poreklom sam sa Kosova, što se i primećuje u mom akcentu. Često me pitaju odakle sam zbog akcenta. U Beogradu je klasika, ljudi mi se podsmevaju zbog toga. Svi koji nisu iz Beograda, beograđani im se podsmevaju. Vazda bilo i ostalo. Ne stidim se svog porekla. Nekada mi je bilo teško, ali danas sam se odlično snašla u našem glavnom gradu.

Radim u jakoj državnoj instituciji i treba mi mladić koji će me poštovati i voleti. Nadam se da ću ovako uspeti da nađem nekog normalnog ko ne želi samo seks za jedno veče. Ja sam više od lepog lica i mogu da pružim mnogo više od toga.

Tražim: Momka za ljubav, druženje i romantično dopisivanje. Želim da provodim sitne sate u razmenjivanju nežnih reči i dodira.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
MinaB TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MinaB TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: