Bosa, 54 godine, Beograd

volim mlađe muškarce za seks

Volim mlađe muškarce

O sebi: Imala sam dosta burnu mladost. Živela sam kao da ne postoji sutra. Rano sam počela sa seksualnim odnosima, probala alkohol i marihuanu. Uživala sam non-stop i izlazila svakog vikenda. Nekad čak i radnim danima kad god je negde bila neka dobra zabava.

Sve se to promenilo početkom tridesetih kad sam postala samohrana majka. Sve sam morala da stavim na pauzu dok izvedem decu na pravi put. Sad su oboje punoletni. Otišli su na studije u inostranstvo, a ja ponovo dobila svoj stari život natrag.

Ne planiram da živim burno kao u mladosti, ali mi je potrebno malo razonode i uživanja. Kod mene postoji jedan paradoks. U mladosti sam volela starije muškarce jer su bili iskusniji, zreliji i znali su kako da me zadovolje.

Sad je obrnuto. Privlače me mlađi muškarci. Nisam sigurna zbog čega. Valjda se pored njih i ja osećam mlađe. Sviđa mi se njihova energija, snaga i poletnost. Oči im se ozare kad vide golu jebozovnu matorku i kad se pobrinem za onu njihovu stvar. Lepo njima, a lepo i meni.

Tražim: Ako si mlad i snažan muškarac i želiš da iskusiš nešto skroz novo sa starijom ženom, javi se tetka Bosi. Znam neke tajne koje će tvoje vršnjakinje da nauče tek za 10 godina. Možeš da imaš dobar seks već danas ili da čekaš da tvoja drugarica vršnjakinja usavrši veštine dobrog seksa za 10 godina.

Volim mlađe muškarce i volim svašta sa njima da radim i da eksperimentišem. Pali me mlado meso i mlada krv. Uzbudim se kad sam s nekim mlađim muškarcem. Idealno bi bilo između 20 i 30 godina. Javi se da se upoznamo!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Bosa TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
BosaBG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
BosaBG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: