Dafina, 32 godine, Beograd

šarmantna i slobodna devojka

Šarmantna i slobodna devojka

O sebi: Šarmantna i slobodna devojka. Moderna, savremena i osoba sa integritetom. Imam svoje ja. Nemam dlake na jeziku i uvek kažem šta mislim. Ne brinem da li će to nekom da se dopadne ili ne. U horoskopu sam škorpija. Moja omiljena životinja je leopard, a omiljeni deo dana noć.

Radim za jednu stranu firmu sa kliznim radnim vremenom. Sama odlučujem koliko radim i kada mi je slobodno vreme. Organizovala sam svoj život onako kako hoću i to me čini srećnom i zadovoljnom. Samostalna i nezavisna devojka. Ne zavisim od mame i tate. Ne čekam da mi momak plati piće ili vozi autom.

Nemam puno bliskih prijatelja, jer ih dobro biram. Muškarac u životu mi je potreban više kao moralna nego materijalna podrška. Takav odnos i poštovanje umem da cenim i pokažem svoju zahvalnost. Ako imaš dobar pristup, imaš prođu kod mene, ako si krelac, takve otkačim u roku od odmah.

Tražim: Muškarca koji će razumeti moje potrebe i biti uz mene kada mi je potreban. Finog muškarca koji zna šta želi i koji zna kako da se ophodi prema jednoj finoj curi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Dafina TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

lepe devojke za upoznavanje
lični oglasi Beograd
ona traži njega Beograd
najlepše devojke iz Srbije
upoznavanje, sms chat Beograd
lepe devojke Beograd
upoznavanje Srbija