Jokica, 26 godina, Beograd

tražim pravu ljubav za ozbiljnu vezu

Tražim pravu ljubav za ozbiljnu vezu

O sebi: Mlada, lepa i zgodna devojka. Imam lepe i duge noge. Vodim računa o ishrani i lepom izgledu. Trudim se da živim zdravim životom. Ranije sam se profesionalno bavila plesom, a sad samo rekreativno.

Kažu mi da ličim na glumicu Slobodu Mićalović. Ne vidim puno sličnosti, ali ljudi kažu da sličnost postoji. Da li ličimo? Ona je prelepa, tako da mi uopšte ne smeta da me upoređuju s njom.

Završila sam ekonomiju. Propustila sam malo od života dok sam studirala. Fokusirala sam se da što pre završim studije. Bila sam štreber. Ko bi rekao. Na prvi pogled ne delujem tako. Zahvaljujući faksu, sada imam dobar posao. Imam i slobodnog vremena za druženje i sklapanje novih poznanstava.

Posao u banci je dosadan, a ja sam vesela devojka. Iako me posao smara, trudim se da to ne utiče previše na moje raspoloženje. Kad završim smenu, uradim nešto lepo da se razveselim i opustim. Odem na kafu, prošetam, kupim sebi neke krpice ili pustim muziku kad dođem kući i plešem.

Slobodna sam skroz. Nemam dečka. Zbog toga sam se prijavila na ovaj sajt za upoznavanje. Nadam se da ću upoznati nekog. Ko zna, možda se rodi i neka ljubav. Ja bih baš volela jer dugo nisam imala dečka.

Tražim: Prijatnog i šarmantnog momka koji traži devojku kao ja. Verujem u pravu ljubav i duge veze. Ako ta veza rezultira brakom, zašto da ne. Vreme je i za udaju. Nisam za seks kombinacije. Nek mi se jave samo ozbiljni muškarci koji traže devojku za ozbiljnu vezu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Jokica TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Jokica TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Jokica TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: