Julija, 27 godina, Beograd

lepe i slobodne devojke za upoznavanje

Uvek spremna za akciju

O sebi: Imam sestru i ona mi je sve. Nezamenljiva je u mom životu. Skoro se udala i ja sam ostala sama. Ona je bila moj partner za izlaske, ludovanja, lov na muškarce, sve! Nebrojano puta smo dočekale jutro na nepoznatom mestu, a sutradan počinjale sve iz početka. Sve što je lepo prođe.

Studiram stomatologiju. Planiram da se selim za Nemačku. Već sada učim nemački jezik i pratim oglase. Dok ne dođe dotle, treba mi neki fini dečko za druženje, akciju, zezanje… Plus je ako taj neko bi takođe da emigrira pa da idemo zajedno. Nisam navikla da budem sama i fali mi društvo.

Imam svoj auto i volim da sam pokretna. Danas u Beogradu, sutra u Valjevu na kafi, meni je cool. Inače sam rodom iz Valjeva, ali zadnjih 8 godina živim u Beogradu zbog studiranja. Znam, odužilo mi se studiranje. Brzo ću ja to da završim.

Ranije je bila jedna emisija u kojoj te sretnu na ulici i ako si spremna, šalju te na more ili u drugu zemlju. Mislim da je vodio Milan Kalinić. Ja sam taj tip osobe. Uvek spremna za akciju. Retko kad nalazim izgovore da nešto ne uradim. Više sam kao Džim Keri u filmu Yes Man. Uvek svemu kažem DA.

Tražim: Šarmantnog i finog momka. Volim opuštene i duhovite momke, a u duši vatrene. Dobra šala je uvek dobrodošla. Zajedno bi bili sjajan spoj. Iskrice da lete, vatra da se pali od naših dodira.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Julija TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

opuštene i duhovite devojke
učim nemački jezik
devojke za upoznavanje Beograd
slobodne devojke za vezu
devojka na plaži u bikiniju
seksi devojke, upoznavanje Srbija
devojke na plaži u bikiniju
slobodne devojke oglasi Beograd
uvek spremna za akciju