Vida, 24 godine, Požarevac

slobodna devojka za vezu

Slobodna devojka za vezu

O sebi: Moja slika govori više od 1000 reči. Mlada, lepa i zgodna devojka. Uvek vesela i lepo raspoložena. Lepo se oblačim i dobro izgledam. Najviše se trudim da budem lepa za svog momka. Trenutno nemam momka, ali se nadam da ću ga uskoro naći.

Totalno opuštena i slobodna devojka. Volim sve da radim i sve da probam. Ničeg se ne stidim. Kad kažem da se ničeg ne stidim, mislim na neke regularne stvari. Ne bih se snimala za neki porno film recimo. Eto, čisto da naglasim na šta sam mislila.

Uživam u dobrom kuvanom vinu. Ponekad popijem i kuvanu rakiju, ali me ona baš jako udara pa izbegavam. Ne pijem pivo, bar ne često, ali volim žestoka pića i naravno koktele. Nisam alkoholičar. Naprotiv, baš retko pijem. Jednom do dva puta mesečno i to uglavnom kad izađem negde.

Slušam narodnu muziku. Znam i narodna kola da igram. Naučila sam kad sam bila mala. Igrala sam folklor u jednom ansamblu iz Požarevca. Kad raspletem kolo, nema mi ravne.

Tražim: Opuštenog i duhovitog muškarca za vezu. Ne volim utegnute šmokljane bez humora. Volim da mi je lepo u muškom društvu, a za to je potrebna zabavna osoba.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Vida TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Vida TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
VidaPO TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: